SEO Zoekmachine Optimalisatie

Heeft mijn website  zoekmachine optimalisatie van een SEO Bureau nodig?

SEO of zoekmachine optimalisatie is niet gemakkelijk en kost een hoop tijd om goed te doen. In ongetrainde handen kan er bovendien meer schade aangericht worden, en kan al dit werk voor niets zijn. Daarom investeren sommige bedrijven niet in zoekmachine optimalisatie. Dit is een groot gemis. Onderzoek wijst uit dat 98% van de zoekopdrachten de eerste Google pagina niet verlaat. Dit betekent dat zonder optimalisatie jouw organisatie niet eens gevonden wordt.

De Online Marketing Coach is het beste SEO bureau in Utrecht en kan jouw goed organisatie helpen. Door jaren ervaring en bewezen resultaat kan jouw organisatie snel een drukbezochte website hebben. Je website is dan ook nog eens eens extra gericht op het verkoop van jouw product of dienst, we gaan namelijk ook meteen aan de slag met conversieoptimalisatie en de customer journey. Wil jij zelf aan de slag met zoekmachine optimalisatie, of heb je een collega die dat wilt, maar is de benodigde expertise nog niet in huis? Overweeg dan een uitdagende en hands-on training van De Online Marketing Coach, en voor je het weet heb jij een SEO specialist in huis!

Wat gaat er precies gebeuren met je website als je gebruik maakt van onze SEO specialist?

Search Word onderzoek, de SEO scan

De Online Marketing Coach begint direct met een professioneel zoekwoorden onderzoek, onze SEO scan. Met deze SEO scan bekijkt onze SEO specialist hoe jouw website nu scoort en waar verbeteringen kunnen worden aangebracht. Door gebruik te maken van de professionele software van SEO PowerSuite wordt een groot aantal zaken onderzocht. De SEO scan houdt het volgende in, en beantwoordt de volgende vragen:

  1. Hoe wordt jouw website op het moment gevonden? Welke zoekwoorden zijn er l geoptimaliseerd?
  2. Welke zoekwoorden gebruiken jouw potentiële klanten?
  3. Op welke zoekwoorden hebben jouw concurrenten geoptimaliseerd en hoe kunnen we ze net voor blijven
  4. Op welke zoekwoorden wordt veel gezocht en bestaat weinig concurrentie? Oftewel waar liggen de buitenkansjes voor jouw organisatie

Na deze SEO scan weet onze SEO specialist precies wat er moet gebeuren, en is het tijd voor de volgende stap.

Content creation

De belangrijkste pagina’s die jouw producten en diensten omschrijft zullen volledig worden herschreven zodat deze geoptimaliseerd zijn om meer kwaliteit bezoek naar jouw website te brengen. In deze fase wordt naar ieder aspect van jouw pagina’s gekeken. Het belangrijkste hier is de tekst, deze wordt herschreven en voorzien van een goede indeling, en de juiste tags zodat jouw organisatie hoog in de zoekresultaten staat. Bovendien wordt de tekst ook qua marketing geoptimaliseerd, er wordt altijd geprobeerd om zo snel mogelijk een bezoeker in een koper te veranderen. Hiernaast wordt de opmaak aangepast, worden alle bugs op een pagina genoteerd of opgelost, wordt er gedaan aan linkbuilding, en komen alle afbeeldingen onder de loep.

Dit alles doet een SEO specialist met een grote aandacht voor de stijl van jouw bedrijf. De tone of voice wordt na overleg bepaald en ook het karakter van jouw website blijft hetzelfde. Zoekmachine optimalisatie van De Online Marketing Coach maakt van een goede website een perfecte website!

Jouw SEO Bureau in Utrecht

Persoonlijk contact is belangrijk, zeker wanneer er een cruciaal aspect van jouw organisatie onder de loep komt: jouw website. Heb jij behoefte aan SEO bureau in Utrecht, dan zit je met De Online Marketing Coach nog beter! Door ons centrale kantoor op Utrecht Centraal, zul je veel persoonlijk contact hebben met onze SEO specialist. Bij ons SEO bureau wordt alles perfect afgestemd  op jouw wensen. Er is altijd een luisterend oor naar mogelijke zorgen. Door vraag en aanbod perfect op elkaar aan te laten sluiten, zullen we nog trotser zijn op het eindproduct!

Nóg meer bezoeken op jouw website voor een voordelig tarief? Overweeg dan De Online Marketing Coach in te zetten om jouw AdWords campagnes te beheren, en haal nog meer kwalitatief koopgericht bezoek naar jouw website! Ontdek de mogelijkheden voor betaalde zoekmachine optimalisatie!

Goed resultaat uit je online marketing behalen? Laat mij je dan nu op weg helpen ツ
Tako Nijsse
Tako Nijsse
De Online Marketing Coach

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte over de nieuwste innovaties in de markt, en services die we aanbieden.

Ik wil meer bezoekers naar mijn site

  • Kies één of meerdere opties!
  • Vul jouw telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je weten waar jouw website staat op het gebied van online marketing? Vraag dan onze gratis audit aan, in 30 minuten weet je waar winst valt te boeken!