Website Analyse en Website Optimalisatie

De Online Marketing Coach kan jou helpen met website optimalisatie. Wij zijn van mening dat je website de weg is naar het realiseren van meer converterende bezoekers. Daarom moet een website intuïtief, mooi, functioneel en interessant zijn. Natuurlijk doet iedereen zijn best om dit te doen, maar hoe weet je het zeker?

Van Website Analyse naar Website Optimalisatie

Ben jij niet tevreden met het huidige bereik van je website, en het aantal conversies? Dan ben je niet de enige. Slechts 22% van de bedrijven zijn blij met de conversie ratio via de website (Econsultancy, 2016). Er snel achter komen of jij jouw marketing kanalen goed gebruikt? Vraag de gratis website audit aan , inclusief een SEO check!

Verzamel en Begrijp jouw website data

Belangrijk hierin is data verzamelen en data begrijpen.

Wat geldt voor jouw site hoeft niet voor een andere site ook zo te zijn. Om te voorkomen dat er maar blind aanpassingen worden gedaan moet data worden begrepen en moet er actie ondernomen worden. Nu wordt data vaak verzameld en hierin is Google Analytics ideaal, echter is deze website analyse erg onoverzichtelijk wanneer er een ongetraind oog naar kijkt! De Online Marketing Coach is al jaren Google Analytics Certified, maar maakt nog steeds iedere dag gebruik van Google Analytics en kent de nieuwste features en mogelijkheden. Laat je wegwijs maken, en samen wordt er een plan opgesteld.

Hoe wordt jouw website geoptimaliseerd?

Voordat een website analyse inclusief SEO check plaats zal vinden, worden er samen doelen opgesteld. Waar wil jij heen, en wat wil je meetbaar maken? Meer bereik, meer conversie, actievere bezoekers, je website vindbaar maken ,of misschien wel allemaal. Vervolgens kijken we naar KPI, de key performance indicators. Dat betekent dat we onderzoeken welke elementen van jouw website deze doelen kunnen bereiken, of dat er elementen toegevoegd moeten worden.

We maken alle data inzichtelijk en kunnen dan aan de hand van overzichtelijke dashboards precies tonen waar het aan scheelt. We zien hoeveel er gemiddeld gescrold wordt op een pagina, hoe lang het mensen duurt om een aankoop te doen, doen een SEO check en nog veel meer. Ook kunnen we aangeven hoe effectief een lopende campagne is, en waar deze wellicht beter tot zijn recht komt.

Na de website analyse worden goedlopende elementen van  de website worden geperfectioneerd, de website optimalisatie en missende elementen worden toegevoegd. De data en ervaring zijn leidend en zorgen voor snelle verbeteringen om jouw website vindbaar te maken. Ook om je bereik te verhogen, en de conversies per bezoek te verhogen. Hiervoor gebruiken we programma’s als Hotjar, Google Analytics, Google Data Studio, en Website Auditor voor de SEO check. In samenwerking met jouw website bouwer of ICT’er kunnen dan aanpassingen plaats vinden en begeleiden we jouw website naar nieuwe hoogtes!

Trainingen door een ervaren online marketeer in Utrecht of op kantoor?

Heb jij ruimte in jouw team voor het optimaliseren van je website, maar geen expertise? Wil je zelf jouw website vindbaar maken? Boek dan een website optimalisatie training van de Online Marketing Coach en maak een Analytics expert van je collega of jezelf!

 

Tako NijsseGoed resultaat uit je online marketing behalen? Laat mij je dan nu op weg helpen ツ Bel me nu op 030-227 13 68
Tako Nijsse
De Online Marketing Coach

Wil je weten waar jouw website staat op het gebied van online marketing? Vraag dan onze gratis audit aan, in 30 minuten weet je waar winst valt te boeken!