Social Media Marketing en Remarketing

Wist je dat een advertentie met een afbeelding 40 keer vaker gedeeld wordt dan een advertentie zonder beeldmateriaal? Social Media Marketing: Iedereen weet dat ze er iets mee moeten doen, maar de kennis of expertise is vaak nog niet aanwezig. LinkedIn Marketing en Facebook advertising zijn ondanks haar jonge leeftijd al niet meer weg te denken uit de cruciale kanalen van online marketing. Dit komt door een aantal zaken waarvan de meest voorname: Het Bereik.

Waarom moet ik Social Media marketing uitbesteden?

Met Facebook Marketing kun je een gigantische hoeveelheid mensen direct aanspreken. Met LinkedIn was B2B marketing nog nooit zo makkelijk. Echter kan er ook een boel misgaan als je geen expert achter de knoppen hebt zitten. Met hagel schieten is een groot gevaar: je bereikt veel mensen, betaald hier voor, maar niemand is geïnteresseerd. Op Twitter is bijvoorbeeld maar een vierde van alle accounts actief: hoe zorg je dat je die niet bereikt?

Doen mijn huidige Social Media campagnes het eigenlijk wel goed genoeg?

Uit onderzoek blijkt dat 88% van online marketeers niet goed weet hoe (on)succesvol hun campagnes zijn. Dit betekent dat zelfs onder online marketeers de expertise niet bestaat. De Online Marketing Coach heeft die wel, en geeft jouw organisatie graag een gratis audit! Ontvang een gratis second opinion over jouw social media marketing campagnes!

 

Profiteer nu van een GRATIS Social Media Ad Scan! Hoor binnen 24 uur hoe jouw website kan profiteren van online adverteren op Social Media. Het invullen van het formulier duurt minder dan een minuut!

 

Zijn wij jouw ideale partner voor Social Media Marketing en Remarketing?

De Online Marketing Coach heeft al meer dan acht jaar ervaring met online marketing, en weet precies welk segment mensen er aangesproken moeten worden met jouw product of dienst. Dus heb jij hulp nodig op gebied van online marketing in Utrecht of elders in de Randstad, twijfel dan niet en schakel ons in!

Wij kunnen Facebook gebruiken om nieuwe mensen te bereiken die geïnteresseerd zullen zijn in jouw product, dienst, of speciale actie. Wij zorgen ervoor dat het juiste segment mensen wordt bereikt, en dat het maximale uit jouw budget gehaald wordt. Naast social media marketing is het een ideale tool voor remarketing en dus klantretentie. Mensen die jouw pagina een like geven worden op een juiste manier retargeted via remarketing. Dit betekend dat je met remarketing kunt werken aan klantenbinding via Facebook! Bovendien vertelt een tevreden klant graag anderen over jouw product of dienst, en via social media gaat dat makkelijk. Na een positieve ervaring met de social media van een bedrijf geeft 71% van de klanten aan dat ze het product of dienst zullen aanraden aan anderen. Dit blijkt uit onderzoek.

Laat jouw campagnes beheren door De Online Marketing Coach: je maakt je geen zorgen over de kwaliteit van jouw advertenties, en je doet geen onnodig werk meer. Je haalt een zeer ervaren online marketeer in huis, wanneer jij die nodig hebt!

Ben jij zelf online marketeer of heb je er een in je team, maar moet de social media kennis opgefrist worden? Boek De Online Marketing Coach dan voor een trainingssessie over remarketing, social media marketing, en nog veel meer. Beheer je eigen campagnes voortaan succesvol!

social media marketing
Goed resultaat uit je online marketing behalen? Laat mij je dan nu op weg helpen ツ Bel me nu op 030-227 13 68
Tako Nijsse
Tako Nijsse
De Online Marketing Coach

Wil je weten waar jouw website staat op het gebied van online marketing? Vraag dan onze gratis audit aan, in 30 minuten weet je waar winst valt te boeken!