Onze Visie en Missie

Ik heb De Online Marketing Coach opgericht omdat ik het verschrikkelijk jammer vind dat veel bedrijven niet, nauwelijks, of slecht gebruik maken van online marketing!

Veel bedrijven, zeker kleine organisaties of zzp’ers, zijn bang om hun online marketing kanalen goed in te zetten. Ze vrezen een jungle van opties een wirwar van functionaliteiten, wat na veel tijd en werk maar weinig oplevert. Ik wil jou en jouw organisatie helpen de juiste marketing keuzes te maken, en jouw bedrijf op weg helpen om de volle potentie te benutten!

Ik help vanuit Utrecht veel bedrijven met hun online marketing, door advies, werkzaamheden, en trainingen.

Werkwijze:

Er zijn ontelbare leuke, spannende, en uitdagende opties binnen online marketing kanalen, van Adwords tot Facebook en van SEO tot E-mailmarketing. Samen willen wij met jou uitvinden wat de beste kanalen zijn voor jouw organisatie en hoe je ze in moet gaan zetten. Hierin zal ik zelf altijd een eerste stap zetten, maar er zit ook een stukje kennisoverdracht in waardoor jij of een van jouw collega’s straks vaardig wordt met de gekozen kanalen.

Veel Marketing bedrijven beloven je gouden bergen als je bepaalde software of diensten aanschaft. Deze beloftes worden zelden tot nooit waargemaakt, deze bedrijven zijn dan ook niet uit op een lange samenwerking, maar op snel scoren. Dat gaat hier anders, wij voorzien een lange samenwerking.  Je kunt onze services flexibel inzetten en we jou altijd willen assisteren met het maken van de juiste keuzes. We willen je daarbij op de hoogte houden van nieuwe technieken, en graag introduceren in nieuwe functionaliteiten waar wij in geloven. Dit alles kan niet zonder onderling vertrouwen. Daarom geloven wij in veel low-key contact, zeker de eerste maanden. Door veel persoonlijk contact, bellen en langskomen, creëren we snel een vertrouwensband waar beide partijen iets aan hebben, zeker op de lange termijn!

Online marketing is niet meer eng, gevaarlijk, tijdrovend, of duur: maar juist leuk en uitdagend. Een nieuwe wereld van mogelijkheden aan jou tonen, dat is onze missie!

Benieuwd welke online marketing kanalen geschikt zijn voor jouw organisatie? Vraag dan een gratis consult aan!

profielfoto_1_klein_2

Wil je weten waar jouw website staat op het gebied van online marketing? Vraag dan onze gratis audit aan, in 30 minuten weet je waar winst valt te boeken!

Goed resultaat uit je online marketing behalen? Laat mij je dan nu op weg helpen ツ Bel me nu op 030-227 13 68
Tako Nijsse
Tako Nijsse
De Online Marketing Coach