Online Marketing Trainingen

Professioneel, en op maat afgesteld

Wij bieden jou een:

Hands-On Praktijktraining

Op Locatie

Voor een Voordelig Tarief

Online marketing is een vak waarin je nooit bent uitgeleerd. De software, functionaliteiten, de afstemming hiervan en ook de markt verandert constant. Zelfs al heb je een online marketeer in huis, moet die zichzelf blijven scholen om de kennis en expertise op peil te houden. De Online Marketing Coach kan jouw organisatie hierbij helpen. Door middel van moderne professionele maar toch persoonlijke en op maat afgestelde trainingen te geven blijft jouw organisatie competitief! Dus heb jij behoefte aan een training over online marketing in Utrecht of bij jouw organisatie op kantoor, maak dan gebruik van deze mogelijk tot het hebben van een intakegesprek. In dit gesprek wordt het huidige kennis niveau gemeten, en wordt afgesteld waar jouw prioriteiten liggen. Dit betekend dat de cursus dus ook flexibel gegeven kan worden, en dat jij of je collega’s niet te veel tijd achter elkaar kwijt zijn. Ook wordt er doorgenomen wat er precies besproken gaat worden tijdens de training, en wat je straks allemaal zelf kunt! Ben je benieuwd geworden, vul dan snel het formulier in!

Kies je ervoor om uiteindelijk een training bij De Online Marketing Coach te volgen, dan kun je straks één of meerdere van deze essentiële marketing kanalen zelf opzetten of beheren:

  • Google AdWords Campagnes opzetten, en onderhouden
  • SEO pagina's schrijven, controleren, en instellen
  • Facebook en andere Social Media campagnes opstellen, door middel van slim om te gaan met data
  • Google Analytics gegevens goed te begrijpen en ook in te zetten, zodat jouw organisatie data-driven wordt.
  • Google Tag-Manager Implementaties

Ben je nieuwsgierig geworden maar wil je graag nog meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op, of lees hier meer over onze verschillende trainingen.

Zo snel mogelijk beginnen, vraag dan via het formulier een intake gesprek aan, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Ontvang een Gratis Intake Gesprek

Wij nemen zo snel mogelijk contact op!

Adres

Catherijnesingel 55a
3511 GD Utrecht

Tel: 030-227 13 68
Email: tako@onlinemarketing-coach.nl

Google AdWords Gecertificeerd

logo_qualified_ind

Google Analytics Gecertificeerd

Goog

Volg de Online Marketing Coach