Online Marketing Training

Online marketing is een vak waarin je nooit bent uitgeleerd. De software, functionaliteiten, de afstemming hiervan maar ook de markt verandert constant. Zelfs al heb je een online marketeer in huis, moet die zichzelf blijven scholen om de kennis en expertise op peil te houden. De Online Marketing Coach kan jouw organisatie hierbij helpen.

Door middel van moderne, professionele maar toch persoonlijke trainingen als deze te volgen blijft jouw organisatie competitief! Vraag nu een offerte aan voor een persoonlijke online marketing training,  groepstraining, of 1 op 1 over een online marketing onderwerp waar jij iets aan hebt!

Wil je dat jouw training precies aansluit bij jouw schema, kennisniveau en organisatie? Ontvang dan een gratis intake gesprek. We bespreken voorkennis, inhoud, en invulling van de voor jouw organisatie relevante factoren. Met dit gesprek garandeer je de effectiviteit en de impact van een training op jezelf of jouw collega’s!


Bekijk hieronder onze verschillende trainingsonderwerpen en lees over de trainingsvormen:

SEO Training:

Iedereen weet dat het belangrijk is, maar doordat online marketeers steeds weer nieuwe manieren vinden om het algoritme te beïnvloeden, past Google het steeds aan. De oude regels gelden niet meer, en jouw webpagina’s moeten opnieuw onder de loep. Behoudt of verkrijg die hoge plaats op Google en leer om het bereik van jouw website te maximaliseren.

De Online Marketing Coach weet precies waar Google naar kijkt en wat gestraft of beloond wordt. Met behulp van professionele software en praktijkvoorbeelden leer je met deze SEO training zelf hoe je bij Google bovenaan komt te staan!

Google Analytics Training:

Heeft jouw website een Google Analytics plug-in? Dan heb je de beschikking over een gigantische hoeveelheid data. Deze data is pas iets waard als je deze begrijpt, en weet te gebruiken om jouw website te verbeteren. De Online Marketing Coach werkt al jaren met Google Analytics en is Google Analytics certified. Leer ook hoe jij Google Analytics optimaal kunt gebruiken, en ontdek alle mogelijkheden tot website optimalisatie.

Google Adwords Training:

Wil jij meer verkeer op jouw website, en wil je dit snel? Ben je niet tevreden over de huidige kosten en resultaten van je lopende Adwords campagne? Door deel te nemen aan de Google Adwords Training van De Online Marketing Coach leer je aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Binnen de kortste keren weet jij jouw campagnes zo in te stellen dat de kosten omlaag gaan, en de resultaten omhoog! Leer de ins-en-outs en de tips en tricks die wij door jaren aan ervaring hebben ontdekt. Boek de Google Adwords Training en maak zelf winstgevende campagnes voor jouw producten, diensten of website! Dit is de online marketing training die wij het vaakst geven!

Social Media Advertising Training:

Social Media advertising is al groot maar groeit steeds meer, en er komt steeds meer vraag naar online marketing trainingen over dit onderwerp. Ben jij of wil jij actief zijn op Facebook, Twitter, of LinkedIn, maar heb je de expertise nog niet in huis? Dan ben je aan het juiste adres bij De Online Marketing Coach. Via onze training leer je de ins-en-outs van Social Media marketing. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leer je budgetten beheren, de verschillende vormen van advertenties, hoe je het juiste segment mensen aanspreekt en hoe je een goede copy schrijft.

 

Vul nu het formulier in, en we bellen je binnen 24 uur terug!

Trainingsvormen:

De Online Marketing Coach komt langs bij jou op locatie. Hier kunnen we een  intensieve 1 op 1 training doen, of kan er een training voor een groep worden gehouden. Deze trainingen zijn door het vriendelijk persoonlijk contact, de vele praktijkvoorbeelden, en de gevarieerde onderwerpen en bezigheden zowel uitdagend als onderhoudend. Bovendien ben je na de training bewust van de mogelijkheden van online marketing, en weet je wat je wel en niet moet doen.

We maken van jou of jouw team moderne online marketeers die bovenop de nieuwste mogelijkheden en technieken zitten.


 

Ben je benieuwd hoe jouw website ervoor staat, en of je misschien wel helemaal geen training nodig hebt? De online marketing coach kijkt vrijblijvend naar een van jouw marketing kanalen en geeft vrijblijvend advies! Klik hier voor een gratis 30 minuten audit.

Ontdek hoe de Online Marketing Coach jouw organisatie naast een online marketing training nog meer kunt helpen!

Bezoekers, Inzicht, en Resultaat: Profiteer nu!

Online Adverteren

Search Engine Advertisement, Display, Remarketing of Social Media Advertisement. Al deze kanalen kunnen ingezet worden om kwalitatief verkeer te genereren en snel resultaat te behalen.

Social Media Marketing

Verhoog je naamsbekendheid van je organisatie en laat je doelgroep weten welke aanbiedingen en services je op dit moment hebt.

Zoekmachine Optimalisatie

Investeer in je relatie met je huidige klanten en maak van je klanten fans.

Online Marketing Audits

Laat eens een frisse blik naar je huidige online marketing activiteiten kijken. D.m.v. een online marketing audit weet je in een hele korte tijd zeker of je nu echt het maximale uit je online marketing behaalt.

Website Analyse & Optimalisatie

Meet het succes van je campagnes met Google Analytics en ontdek periodiek waar je je marketing budgetten het beste kan inzetten voor het meeste resultaat.

Trainingen

De Online Marketing Coach is ook gecertificeerd trainer en verzorgd ook trainingen op maat. N.a.v. een intakegesprek zal er gekeken worden waar je het beste mee geholpen bent.