Een Online Marketing Bureau in Utrecht inhuren?

Een Online Marketing Bureau in Utrecht inhuren?

Wat is online marketing? Voor velen is dit nog altijd een erg onduidelijk begrip. Wij brengen hier graag verandering in. De Online Marketing Coach– de online marketing bureau uit Utrecht – helpt je graag om een juiste keuze te maken voor een online marketing bureau.

Hoe herken ik een goed online marketing bureau?

Gek genoeg is marketing voor velen nog altijd iets vrijblijvends, iets bijkomstig dat op het einde van de to do-lijst staat. Het belandt daardoor vaak in de vergeethoek. Toch is een goede marketingstrategie essentieel in het opbouwen en uitbreiden van een bedrijf en van het cliënteel.

Een goed online marketing bureau doet niet alleen wat er gevraagd wordt, maar leert haar klanten ook wat marketing nu precies inhoud voor je organisatie. Zorgen ervoor dat ze je de juiste online marketing advies geven.

Bij het inhuren ervan is het dan ook niet alleen belangrijk naar het werk te kijken, maar ook met wie je te maken hebt.

Een belangrijke succesfactor bij je online marketing uitbesteden is dat het marketing bureau affiniteit met je bedrijf heeft of ontwikkeld.

Wat is er dan anders bij De Online Marketing Coach

Bij De Online Marketing Coach gaan we voor een persoonlijke aanpak. Niet alleen het werk zelf, maar ook de klant is van het grootste belang. Naast onze kwaliteitsvolle service, is het bij ons ook van het grootste belang dat we de bedrijfscultuur en mogelijkheden van de organisatie kennen. Zodat we met realistische en haalbare plannen komen, waarmee we samen succes boeken. Dit doen we bijvoorbeeld door het uitvoeren van een online marketing audit.

Als je er voor hebt gekozen ons bureau in te huren, zullen we laten zien dat we dat vertrouwen dubbel en dwars verdienen.

Met de combi tussen kwaliteit, kennis en een persoonlijke aanpak als ons handelsmerk staan wij je als marketeer of ondernemer graag bij in het maken van de juist strategische keuzes.

Wij laten je zien  dat marketing niet saai of tijdrovend is, maar door de juiste keuzes te maken juist leuk en uitdagend! Niet alleen is het enorm belangrijk voor het uitbouwen van een al dan niet net opgestart bedrijf, het geeft je ook inzicht in hoe reclame in elkaar zit. Ook leer je veel bij over hoe je het best consumenten aantrekt, we leren je  graag paar trucjes bij die je resultaten snel doen verbeteren.

We nemen zeker de tijd voor je de basis van de marketing bij te brengen mocht dat nodig zijn, zodat je ook zelf een deel van het werk kunt doen als je dat wil. Zo is het niet nodig om ons te betalen voor dingen die je eventueel even goed zelf kunt doen.

Vraag gerust wat meer uitleg, daar zijn we immers voor. Niet alleen bieden we kwaliteitsservice, we zijn er ook als professionals die er alle belang bij hebben je zo goed mogelijk uit te leggen waar het allemaal om gaat.

Hoe gaan jullie dan te werk?

Stap 1: Inventariseren

Om je zeker te overtuigen, geven we graag al een kleine inkijk in hoe we tewerk gaan in ons online marketing bureau te Utrecht.

In de lijn van de persoonlijke aanpak waar ik het daarjuist al over had, gaan we eerst ‘inventariseren’. Het komt erop neer dat we je wat beter leren kennen:

  • wat is het bedrijf of de organisatie?

Stap 2: Analyseren

Daarna gaan we ‘analyseren’:

  • Hoe is de huidige situatie?

Stap 3: Presenteren en Prioriteiten bepalen

Stap 3 is een zeer belangrijke stap, namelijk de communicatie naar jullie toe: het zogenaamde ‘presenteren’. Dit feedbackmoment is ideaal om eventuele opmerkingen nog eens te maken, zodat we daar optimaal rekening mee kunnen houden. Alle bevindingen worden hier voorgesteld, zodat je als klant een duidelijk beeld hebt van wat we al hebben, en eventuele bemerkingen van jullie kant worden opgenomen.

Stap 4: Implementeren

De volgende stap – opnieuw een erg belangrijke – is het ‘implementeren’: opnemen van de bemerkingen in ons werk. Zo creëren we een project dat echt het jouwe is.
We passen eventueel onze werkwijze aan en nemen alle opmerkingen in rekening: het ‘optimaliseren’.

Stap 5: Evalueren & Optimaliseren

Ten slotte komt het evalueren: we zitten rond de tafel en zeggen waar het op neer komt.
Je zult ons niet betrappen op valse beloftes, de zakken goud die anderen je weleens zouden durven aanbieden.

Dat is waar onze persoonlijke aanpak het meest tot uiting komt. We weten wat we zeggen, juist omdat we je persoonlijke situatie tot in de details kennen en weten wat voor jou het voordeligst is.

Aan wie kunnen we hulp bieden?

Aan iedereen! Of je nu marketeer, e-commercemanager, content-manager, hoofd van de ICT-afdeling of iets anders bent, of je nu veel of weinig ervaring hebt, wij als gespecialiseerd online marketing bureau in Utrecht staan iedereen graag bij.

Zelfs al heb je persoonlijk al wat expertise in het vakgebied, toch kunnen wij je nog van dienst zijn. Vier ogen zien tenslotte nog altijd meer dan twee ogen.

Hoe kom je in contact met ons?

Indien je de beslissing genomen hebt om met ons in zee te gaan – alvast een goede keuze gemaakt – dan wel wat meer info wil over onze services, kan je terecht op onze site, maar ook via onze nieuwsbrief kom je veel te weten over wat we doen.

Wil je wat specifiekere info? Vraag dan gerust een scan aan, of mail ons eens voor wat meer informatie, we helpen je graag. Vergeet ook zeker niet om je op te geven voor de nieuwsbrief.