Online Marketing Audits & Online Marketing Advies

Doet jouw organisatie aan online marketing? Draai je verschillende Adwords campagnes, zijn jouw webpagina’s geoptimaliseerd, doe je aan Facebook advertenties of houd je een blog bij? Dan is de kans groot dat je niet zeker weet in hoeverre deze acties winstgevend zijn. Hoewel de mogelijkheden groot zijn bij deze diensten, is het essentieel dat een expert achter de knoppen zit. Wil je er achter komen of alles goed is ingesteld of wil je weten hoe het nog beter kan? Neem dan contact op met De Online Marketing Coach voor een Internet Marketing Audit.

 

Wat is een online marketing audit?

Een online marketing audit is in het kort een evaluatie van één of meerdere online kanalen. De Online Marketing Coach kan altijd meer uit deze kanalen halen. Kies dus een of meerdere kanalen, en wij kijken hier met een scherpte blik naar. Daarbij wordt advies gegeven of hulp geboden. Er wordt ontdekt waar de kansen liggen voor jouw organisatie of wat er tot nu toe aan scheelt. Bovendien wordt er hulp aangeboden via tal van services om die kansen nu echt te grijpen of de kwalen te verhelpen.

Dit kan bijvoorbeeld door het inplannen van een training door De Online Marketing Coach, die van jou of jouw collega’s echte marketing experts maakt. Bekijk hier de opties!

Online Marketing advies betreffende een Adwords campagne is een must

Een veelvoorkomend probleem dat organisaties hebben is een slecht ingestelde Adwords campagne. Veel bedrijven draaien een Adwords campagne, maar niet alle bedrijven draaien een succesvolle. Zeker als je je bedenkt dat iedere euro dubbel terug zou moeten komen door er een te draaien! Is dit bij jouw organisatie het geval? Zo niet, stel je dan de volgende vragen:

Bereik je wel de juiste mensen, worden de juiste zoekopdrachten gesponsord, betaal ik voor het tonen of het klikken, en hoe is mijn budget eigenlijk ingesteld?

Als jij het antwoord niet weet op een van deze vragen, of je bent niet tevreden met het tot nu toe behaalde resultaat, dan is een second opinion een nodige investering. Na de snelle internet marketing Audit, en veel persoonlijk contact van De Online Marketing Coach, krijg je perfect online marketing advies. Dit advies zal jouw Adwords campagne in de zwarte cijfers gaan zetten, of de winstmarge verhogen. Behaal nu het maximale uit jouw campagnes en laat een expert met een frisse blik naar jouw online marketingstrategie kijken.

Gratis 30 minuten Internet Marketing Audit

Wil je alvast een voorproefje, profiteer dan nu van een gratis en persoonlijk 30 minuten internet marketing Audit voor één van jouw online kanalen. Krijg  binnen een half  uur een helder beeld van jouw uitgaven, inkomsten, en mogelijkheden betreffende online marketing! Dit is de service en het online marketing advies dat je kunt verwachten van De Online Marketing Coach. Vraag nu een gratis online marketing audit aan.

Bekijk naast de Internet Marketing Audit ook het overig aanbod, en haal het maximale uit jouw website.

Goed resultaat uit je online marketing behalen? Laat mij je dan nu op weg helpen ツ Bel me nu op 030-227 13 68
Tako Nijsse
Tako Nijsse
De Online Marketing Coach

Wil je weten waar jouw website staat op het gebied van online marketing? Vraag dan onze gratis audit aan, in 30 minuten weet je waar winst valt te boeken!