SEO Scan laten uitvoeren?

SEO Scan laten uitvoeren?

Een SEO Scan. Je hebt er vast wel eens iets over gehoord. Wat is SEO precies en waarom is het belangrijk dat organisaties zich hierin verdiepen? De naam zegt het eigenlijk al. SEO is het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Pas je SEO op de goede manier toe, dan komt jouw website hoog in de zoekresultaten bij bepaalde zoektermen.

Waarom is een SEO Scan belangrijk?

Steeds meer bedrijven besteden aandacht aan hun online aanwezigheid. Zoekmachines worden dagelijks door miljoenen mensen gebruikt. Mensen die op zoek zijn naar problemen die jij voor ze kunt oplossen. SEO marketing zorgt ervoor dat meer mensen jouw website en organisatie kunnen vinden. Een hogere positie in de zoekresultaten zorgt er namelijk voor dat meer mensen op de link naar jouw website klikken. Tevens hebben zoekresultaten effect op het vertrouwen van consumenten in organisaties. Sta jij bovenaan de zoekresultaten in jouw vakgebied? Dan hebben meer mensen vertrouwen in de organisatie en zullen sneller overgaan tot een aankoop. Goede SEO marketing kan je dus een flinke voorsprong geven op de concurrentie.

Onze SEO scan

Een goed SEO beleid bestaat uit verschillende stappen. De algoritmes die de ranking in zoekmachines bepalen veranderen constant. Hierdoor ben je voor het krijgen en behouden van een goede positie eigenlijk constant bezig met SEO. Het hebben van een goede SEO strategie en bijbehorende contentplanning is hiervoor essentieel. Mocht het allemaal wat veel lijken. Geen paniek, er zijn genoeg SEO specialisten die kunnen helpen. Specialisten met kennis van de algoritmes en veel ervaring met SEO strategieën. Samen met onze specialisten haal je het meeste uit je website en zullen meer kwalitatieve leads de website en organisatie vinden.

Ons proces start altijd met een SEO scan. De eerste stap is het inventariseren van de situatie. We kijken naar de organisatie, behoeften en doelstellingen. Ook wordt informatie verzameld over het huidige SEO beleid en de positie in zoekmachines. Deze gegevens worden door ons geanalyseerd. Wat zijn belangrijke keywords en wat doet de concurrentie op gebied van SEO? Verder kan worden gekeken naar het zoekgedrag van potentiële klanten en zal de user experience van de website worden onderzocht.

De uitkomsten van de analyses worden vervolgens gepresenteerd. Aan de hand van de resultaten kan advies worden gegeven over de beste SEO strategie. Deze wordt gevormd aan de hand van zakelijke doelstellingen en de laatste trends en ontwikkelingen. We kunnen ook meekijken met huidige marketing en SEO campagnes. Hoe kunnen deze geoptimaliseerd worden om meer geïnteresseerde bezoekers op de website te krijgen? Tot slot worden resultaten van de SEO optimalisatie natuurlijk uitgebreid geanalyseerd en geëvalueerd.

Volwaardige SEO partner

Naast het analyseren van de huidige SEO strategie kunnen wij nog veel meer. Onze specialisten zijn gecertificeerd in Google Analytics, SEO en AdWords. Google is wereldwijd veruit de meest gebruikte zoekmachine. Bijna alle SEO is dan ook gericht op het optimaliseren van websites voor Google. Je kunt SEO van begin tot einde uit handen geven en de optimalisatie laten uitvoeren door onze specialisten.

Een van de belangrijkste dingen voor SEO is de content op je website. Deze moet aan veel voorwaarden voldoen om hogere zoekresultaten te realiseren. Content op de website moet regelmatig aangevuld en geüpdatet worden. Daarnaast is ook de user experience van de website belangrijk voor de zoekresultaten in Google. Hier kunnen wij onderzoek naar doen en advies over geven. Dit gegeven advies kan vervolgens gelijk door ons geïmplementeerd worden. Op die manier hoef jij je niet bezig te houden met SEO, maar geniet je wel van de voordelen. Wil jij je online aanwezigheid verbeteren en alles uit je website halen? Vraag dan een vrijblijvende SEO scan aan.

 

Kansen om meer impact te maken met je online marketing?

Ontvang  nu onze marketing optimalisatie scorecard per e-mail en kijk welke kansen jouw organisatie nog kan benutten!