Over Ons

Over De Online Marketing Coach

De Online Marketing Coach is opgericht door Tako Nijsse vanuit de gecombineerde passie voor online marketing en een leven lang leren.

Na het zien van de vele terugkerende uitdagingen waar in-house marketing & communicatie professionals tegen aanlopen dachten we dat het makkelijker zou moeten kunnen.  Herken je dit?

  • Genoeg ideeën, maar altijd handen te kort;
  • Een gebrek aan kennis over de kanalen waarop ingezet dient te worden;
  • Een constant gevoel van tijdsnood;
  • Achteraf totaal niet duidelijk hebben of een campagne goed of slecht presteerde.

Wat is dan de oplossing?

  • Het opzetten van een uniek online marketing programma toegespitst op  jouw organisatie.
  • Structurele mogelijkheid tot on-job leren door relevante inspiratie sessies. 
  • Marketing experimenten in te zetten voor constante optimalisatie.
  • Werkzaamheden automatiseren waar dit relevant is.
  • Bijgestaan worden door een team van online marketingspecialisten die je kunnen bijstaan op het moment dat dit nodig is.

Waaruit bestaat ons team?

De Online Marketing Coach is een collectief van gepassioneerde in-house online marketingspecialisten & freelancers met ruime allround ervaring op het gebied van online marketing. 

Door voor De Online Marketing Coach de krachten te bundelen zijn de opdrachtgevers altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig online groei team.

Benieuwd of één van onze programma’s ook jouw organisatie succesvol kan laten zijn met online marketing?

Neem dan gerust contact op of plan een online marketing intake.

Testimonials

" De samenwerking met De Online Marketing Coach heb ik de afgelopen 2 jaar als zeer positief ervaren. Hij is erg helder in z’n communicatie en geeft duidelijk aan wat wel en niet kan. Het is de investering zeker waard geweest aangezien een niet renderende Ads account is omgezet naar een renderende account. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de CPS niet te hoog worden en daardoor winstgevend  kunnen blijven. Daarnaast vind ik het fijn dat Tako zich goed kan verplaatsen in onze situatie en altijd goed meedenkt. "
- SURFspot.nl
"    Wij zijn uitermate tevreden over de wijze waarop De Online Marketing Coach onze online marketing verzorgd! Sinds het moment dat zij dit voor ons beheren, is een duidelijke verbetering te zien in de resultaten. Onze positionering en vindbaarheid op Google zijn verbeterd en het aantal leads is hoger dan de voorgaande jaren. "
- Awizon.nl

Cases

Test Case

Omdat mensen anders spreken dan dat ze typen, is het voor voice-aanbieders als Google en Amazon van groot belang om de daadwerkelijke intentie van haar

Verder lezen

Bakkerij de Groot

Omdat mensen anders spreken dan dat ze typen, is het voor voice-aanbieders als Google en Amazon van groot belang om de daadwerkelijke intentie van haar

Verder lezen