Missie en visie

Veel bedrijven, zeker kleine organisaties of zzp’ers, zijn bang om hun online marketing kanalen goed in te zetten. Ze vrezen een jungle van opties een wirwar van functionaliteiten, wat na veel tijd en werk maar weinig oplevert. Ik wil jou en jouw organisatie helpen de juiste marketing keuzes te maken, en jouw bedrijf op weg helpen om de volle potentie te benutten!

Ik help vanuit Utrecht veel bedrijven met hun online marketing, door advies, werkzaamheden, en trainingen.

Testimonials

" De samenwerking met De Online Marketing Coach heb ik de afgelopen 2 jaar als zeer positief ervaren. Hij is erg helder in z’n communicatie en geeft duidelijk aan wat wel en niet kan. Het is de investering zeker waard geweest aangezien een niet renderende Ads account is omgezet naar een renderende account. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de CPS niet te hoog worden en daardoor winstgevend  kunnen blijven. Daarnaast vind ik het fijn dat Tako zich goed kan verplaatsen in onze situatie en altijd goed meedenkt. "
- SURFspot.nl
"    Wij zijn uitermate tevreden over de wijze waarop De Online Marketing Coach onze online marketing verzorgd! Sinds het moment dat zij dit voor ons beheren, is een duidelijke verbetering te zien in de resultaten. Onze positionering en vindbaarheid op Google zijn verbeterd en het aantal leads is hoger dan de voorgaande jaren. "
- Awizon.nl

Cases

Test Case

Omdat mensen anders spreken dan dat ze typen, is het voor voice-aanbieders als Google en Amazon van groot belang om de daadwerkelijke intentie van haar

Verder lezen

Bakkerij de Groot

Omdat mensen anders spreken dan dat ze typen, is het voor voice-aanbieders als Google en Amazon van groot belang om de daadwerkelijke intentie van haar

Verder lezen

Kansen om meer impact te maken met je online marketing?

Ontvang  nu onze marketing optimalisatie scorecard per e-mail en kijk welke kansen jouw organisatie nog kan benutten!