Online Strategie

Slimme online marketing helpt je doelgroep om sneller door de beoogde klantenreis te gaan.
Daarom kan je vandaag de dag niet slechts op 1 campagne inzetten doen of een reeks onsamenhangende marketingcampagnes inzetten.

Je hebt een uitgedacht plan nodig dat ervoor zorgt dat je in elke fase van de customer journey aanwezig bent, waarbij je als marketing professional constant in staat bent om het contact met je organisatie voor je doelgroep zo leuk mogelijk te maken.

Online Advertenties

Betaalde campagnes door middel van Google Ads, Display of social media zijn slim. Uitgedacht en zorgen ervoor dat ze positief bijdragen aan je meest belangrijke kpi’s.

Dit soort campagnes zorgen ervoor dat je snel een groot bereik hebt, en snel impact kan maken op je doelgroep. Onze betaalde campagnes zijn zo ingesteld dat ze zich richten op het bereiken van de  gewenste doelgroep, het creëren van relaties en het genereren van kwalitatieve leads.

Email marketing & Marketing Automation

Automatiseer je marketing processen om zo tijd te besparen en meer marketing impact te kunnen hebben. Dynamische marketing automation zorgt ervoor dat je marketing & communicatie persoonlijk blijft, ook wanneer je doelgroep groter en groter wordt.

Rapportages & Analytics

Meten = weten. Zorg ervoor dat je online marketing campagnes geoptimaliseerd kunnen worden door middel van heldere rapportages die aansluiten op je sales & marketing doelstellingen. Ontdek welke cijfers je van je doelgroep dient te weten, en in welke fase van hun klantenreis je doelgroep zich bevindt.

Dit zodat je niet meer twijfelt of je campagnes succesvol zijn, maar deze ook intern in de organisatie kan delen en vieren.

Social Media Marketing

Een effectieve social media strategie helpt ervoor te zorgen dat je meer impact maakt met je marketing & communicatie. Door het identificeren van je marketing & communicatie doelstellingen, bepalen we hoe we ervoor zorgen dat je boodschappen het grootste bereik kunnen krijgen onder je gewenste doelgroep.

Daarnaast maken we een voorselectie van de passende sociale media kanalen voor jouw organisatie.

Goede social media marketing moedigt je doelgroep aan om het dialoog met je aan te gaan op platformen als Facebook, Instagram, Pinterest of bijvoorbeeld Linkedin.

Content Creatie & Copywriting?

Content komt in vele vormen. Denk aan blogs, nieuws artikelen, video’s Infographics en nog veel meer. Op maat gecreëerde content marketing zorgt voor waardevolle content die helpt om je doelgroep naadloos door de customer journey heen te loodsen. Het is hierbij belangrijk dat helder is wat je doelstellingen zijn, wie je customer persona is, en wat je merkgeluid dient te zijn. Dit is namelijk een hele belangrijke stap in het ervoor zorgen dat je doelgroep en de kennis die je deelt naadloos elkaar kunnen vinden.

Kansen om meer impact te maken met je online marketing?

Ontvang  nu onze marketing optimalisatie scorecard per e-mail en kijk welke kansen jouw organisatie nog kan benutten!