Workshops

Soms heb je 1 specifiek onderwerp waar je graag wat meer verdieping over zou willen en willen zien wat dit voor jouw organisatie zou kunnen betekenen.

Denk aan een inspiratie-sessie over chatbots, een opfris sessie over Google Ads van een dag, of een inschrijf-workshop over content-marketing bij ons op locatie.

1 ding is zeker: We zorgen ervoor dat je naar huis gaat met een heldere toolkit om daarna zelfverzekerd zelf aan de slag te gaan!

Trainingen

We bieden verschillende praktische online marketing trainingen aan. Deze trainingen richten zich op het geven van verschillende ideeën, en praktische implementatie voor jouw dagelijkse marketing-activiteiten.

Onze trainingen kunnen op locatie worden gegeven als bij ons op kantoor. 
Te denken valt aan:

  • LinkedIn Marketing
  • Google Ads Training
  • SEO Training
  • Google Analytics
  • Social Media Marketing

Vul nu het intakeformulier aan voor een training.

Coaching programma

Het zit in onze naam he? Coaching. In het proces van leren is zelf doen een van de belangrijkste stappen. Maar soms heb je wel even iemand nodig die met je denkt en bekijkt waar het misgaat.  Autorijden leer je namelijk ook niet uit een boekje.

Je weet soms namelijk niet wat je niet weet. Dit kan een traject  van 6,  8 of 12 weken zijn. Waarin er elke keer een dagdeel aan de slag wordt gegaan met je gewenste leerdoelen.